Ontdek onze elektrische auto's

Rijd in 2022 extra voordelig met milieusubsidie

Vanaf 3 januari 2022 is er weer een nieuwe subsidiepot voor elektrische voertuigen voor particulieren beschikbaar. Via onderstaande buttons kunt u alvast uw ideale DS 3 Crossback e-tense samenstellen of uit voorraad selecteren. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de dealer. De maximum waarde van de auto bedraagt € 45.000. De subsidie per persoon is € 3.350. Dit komt neer op een bedrag van € 69 per maand. Wacht niet te lang want de subsidiepot heeft een limiet onder het motto van 'wie het eerst komt, wie het eerst maalt!'

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de subsidieregeling voor 2022? Bekijk dan onze Veelgestelde Vragen of neem een kijkje op de website van het RVO.

* o.b.v. een contract met een looptijd van 48 maanden, waarbij de subsidie maandelijks wordt uitgekeerd.

De voordelen op een rij:

Meer rijplezier

Goedkoper van 'A' naar 'B'

Geen hoge aanschafwaarde

Geen onverwachte kosten

Toegang tot milieuzones

Kom alles te weten over
elektrisch rijden

duurzaamheid

Kosten

Opladen

duurzaamheid
duurzaamheid
Kosten
Opladen
Elektrisch rijden met Private LeaseWilt u elektrisch rijden, maar durft u de risico’s van het kopen van een elektrische auto nog niet te nemen? Is het voor nu nog te duur, of bent u bang voor een onzekere restwaarde? Leg al deze risico’s neer bij ons en kies voor Private Lease. Zo geniet u zorgeloos van een elektrische auto voor een vast bedrag per maand.
Voordelen elektrisch rijdenEen elektrische auto heeft veel voordelen. Elektriciteit is goedkoper dan brandstof, daarom zijn de gebruikskosten vele malen lager. Daarnaast kunt u optimaal genieten van elke rit in uw elektrische auto. Geen geuren van brandstof in de auto. Deze auto’s zijn stil. Ze hebben een snelle en traploze acceleratie. En u hoeft niet te schakelen.
Hoe groen is elektrisch rijden?Iedereen weet het; elektrisch rijden is beter voor het milieu en voor een schonere lucht. Elektrisch rijden is een duurzame en zuinige manier van rijden, omdat: Elektrische auto’s geen CO2 of stikstof uitstoten. Deze stoffen dragen bij aan de opwarming van de aarde. Een elektrische auto stoot minder fijnstof uit. Fijnstof in de lucht kan schadelijke effecten op de gezondheid hebben. Voor het opladen van een elektrische auto wordt vaak groene stroom gebruikt. Meer onderdelen van een elektrische auto worden hergebruikt of gerecycled.

Bekijk waar u in de buurt kunt laden

Oplaadpunten