Vraag direct aan

Doorloop onderstaande stappen en vul uw gegevens in. Uiteraard is deze aanvraag geheel vrijblijvend.

Nationaliteit
NL
Overig
Woonsituatie
Koop
Huur
Inwonend bij ouders/verzorgers
Geef uw woonsituatie op. Hiermee is het mogelijk om een realistisch beeld te vormen van uw financiële situatie. Dit is noodzakelijk voor de beoordeling van uw aanvraag.
Burgerlijke staat
Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Samenwonend
Weduwe/Weduwnaar
Deze informatie is noodzakelijk voor de beoordeling van uw aanvraag.
Werksituatie
Fulltime contract
Parttime contract
Pensioen
Student
Geen beroep
Sociale uitkering
Uitzendkracht
Zelfstandig
Vul hier uw werksituatie in. Hiermee is het mogelijk om een realistisch beeld te vormen van uw financiële situatie en dit is noodzakelijk voor de beoordeling van uw aanvraag.
Deze informatie maakt het mogelijk om een realistisch beeld te vormen van uw financiële situatie en is noodzakelijk voor de beoordeling van uw aanvraag.
Het gaat hier om betaalregelingen die u bijvoorbeeld heeft bij de Belastingdienst, een incassobureau of zorgverzekeraar.
Alleen ex-partneralimentatie geldt als ontvangen alimentatie.
Ex-partneralimentatie geldt als betaalde alimentatie. Deze informatie maakt het mogelijk om een realistisch beeld te vormen van uw partners financiële situatie en is noodzakelijk voor de beoordeling van uw aanvraag.
Kosten voor kinderopvang en kinderopvangtoeslag kunt u aantonen door middel van een recent bankafschrift of via een andere specificatie waaruit blijkt wat de inhoud van de kinderopvang is. Het bankafschrift kunt u uploaden via 'Volledige bankafschrift(en)' onder documenten.
Wettelijke vermeldingen
Looptijd60 maanden
Kilometrage10.000 km*
Flex Lease
DS Valet Home Delivery
* Rijdt u meer kilometers dan afgesproken in uw Private Lease-contract, dan rekenen we €0,06 per meergereden kilometer aan u door.