Modellen

Maak ook kennis met al onze andere DS modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Met DS Private Lease weet u altijd waar u aan toe bent:

✓ Vast all-in bedrag per maand
✓ Geen onverwachte kosten
✓ Flexibel leasen
✓ Gratis thuisbezorgd
✓ Keurmerk Private Lease

DS Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: btw, afschrijving, rente, afleveringskosten, allriskverzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, onderhoud, reparaties, schade, ruitbreuk en pech onderweg-hulpdienst inclusief vervangend vervoer.

Eigenlijk kunnen we beter zeggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, opladen, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus!

DS Private Lease is onderdeel van Stellantis Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij van DS. Wij zijn aangesloten bij Keurmerk Private Lease, hebben ruim 45 jaar ervaring en kennen de auto's van DS als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

* Meer-kilometers €0,06 cent per kilometer.

** Standaard bedraagt het eigen risico € 450. U kunt ook kiezen voor een laag eigen risico van € 225. Eigen risico bij ruitschade (vervanging) bedraagt € 68,-. Ruitschade welke te repareren is middels harsinjectie kost u géén eigen risico.

Alles online regelen

Stel uw eigen DS samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw DS gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?

Maak gebruik van onze handige berekening tools, en kom er achter of Private Lease ook iets voor u is.