Alles online regelen • Vast bedrag
per maand • Geen onverwachte
kosten • Gratis thuis afgeleverd

Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw DS thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk DS 4 E-TENSE
vanaf € 579,- P.M.
Deze actie is geldig tot 30 september 2021.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Private lease de 100% elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE voor de prijs van een benzine-auto!

De DS 3 CROSSBACK E-TENSE is 100% elektrisch! Hierdoor beleeft u de nieuwe rij-sensatie in alle stilte en zonder schadelijke uitstoot. De actieradius van de DS 3 CROSSBACK E-TENSE bedraagt tot 320 kilometer en in 30 minuten kunt u door middel van de snellaadaansluiting de accu voor 80% opladen. Deze maand geniet u van de DS 3 CROSSBACK E-TENSE voor €449* per maand. Dit is hetzelfde maandbedrag als dat van de benzineversie!
Als u wilt, wordt uw Private Lease auto door de dealer bij u thuis afgeleverd. Direct na bezorging kunt u gaan rijden!

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Bekijk DS 3 CROSSBACK E-TENSE

GRATIS AKTETAS BIJ 100% ONLINE

In de maand september ontvangt u bij de aanschaf van een Private Lease een gratis aktetas ter waarde van € 349,00.
Deze verfijnde zakelijke tas van 100% echt leer is ontworpen en gemaakt in Frankrijk. Deze tas is volledig te openen waardoor je toegang hebt tot alle vakken binnenin. U kunt het bagagelabel van de aktetas personaliseren door middel van uw initialen of andere tekens naar voorkeur. Wanneer u geniet van uw Private Leaseauto krijgt u van ons een mail om uw personalisatie voorkeur door te geven.

Bekijk de modellen

Gratis flex lease bij 100% online

Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een DS 3 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK of DS 7 CROSSBACK E-TENSE, krijgt u gratis Private Lease Flex!*

Met deze extra service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. U betaalt dus geen beëindigingskosten. Wilt u weten wat deze voorwaarden zijn? Klik dan hier.

*Reguliere prijs: € 20,- per maand

Bekijk de modellen

Maak ook kennis met al onze andere DS modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Lees alles over DS Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

  • ✓ Vast bedrag per maand
  • ✓ Geen onverwachte kosten
  • ✓ Gratis thuisbezorgd
  • ✓ Flex Lease

DS Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van DS wordt aangeboden door DS Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van DS. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen DS samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw DS gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?