Alles online regelen • Vast bedrag
per maand • Geen onverwachte
kosten • Flexibele contracten
Lees meer

Bestel uw auto online

Kies uw auto

Offerte & aanvraag

Beoordeling aanvraag

Uw contract

Uw DS thuis geleverd!

Modellen

Nu tijdelijk DS 4 E-TENSE
vanaf € 677,- P.M.
Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2023.
De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Flex Premium

Nú gratis op alle modellen

Flexibel en zorgeloos rijden

Wilt u graag flexibel leasen en niet vastzitten aan een jarenlang contract? De vrijheid hebben om tussentijds over te stappen op een grotere of juist kleinere auto omdat uw wensen veranderen? Kies dan voor een van onze flexibele services! Zo heeft u een contract dat met uw persoonlijke situatie meegroeit: nu en in de toekomst!

 1. Flex Premium
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar, zonder voorwaarden
  • Gratis overstappen op een ander DS-model
  • Tussentijds services aanpassen: winterbanden, vervangend vervoer, eigen risico
  • Nu gratis t.w.v. 35 euro p.m. op ALLE modellen! Bekijk aanbod
 2. Flex Comfort
  • Na 12 maanden kosteloos opzegbaar onder bepaalde voorwaarden

Rij nu de DS 3 E-TENSE vanaf €585 P.M* EN ONTVANG €2.950 subsidie**

Ontdek bij DS de talrijke voordelen van elektrisch rijden: soepel en geruisloos, een onmiddellijk beschikbaar koppel voor een snelle respons, geen CO2-uitstoot en snel opladen. Met een riante actieradius van tot wel 402 km en accupakket dat in slechts 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen, is deze auto even geschikt voor korte als lange ritten.

Rij nu de DS 3 E-TENSE tijdelijk vanaf €585 p.m.* en ontvang bovendien €2.950 subsidie**. Dat is een lager maandbedrag dan dat van de benzineversie! Ook ontvangt u tijdelijk GRATIS PRIVATE LEASE FLEX PREMIUM!

Met Private Lease Flex Premium kunt u na 12 maanden uw contract boetevrij omzetten naar een ander DS-model of het contract opzeggen, met een opzegtermijn van 1 maand. Ontdek hier alles over Private Lease Flex Premium.

Wees er snel bij want deze actie loopt tot en met 30 juni a.s.

* Prijzen op basis van een contract van 60 maanden en 10000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

**De subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 aan u uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. DS Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij voortijdige beëindiging van het contract bent u zelf aansprakelijk voor het stopzetten van de subsidie. Voor meer informatie over de subsidie klik hier.

*** De catalogusprijs moet niet lager dan € 12.000 en niet hoger dan € 45.000 zijn om te voldoen aan de voorwaarden.

Drivenjoy

Ontdek de voordelen van Drivenjoy: het flexibele auto-abonnement van DS.

Rijd en geniet met DrivenJoy! De nieuwe abonnementsdienst van Stellantis. Met Drivenjoy maken we autorijden makkelijker dan ooit. Kies de auto die jij wilt met een korte minimale looptijd van slechts 3 maanden.

Ben je ouder dan 21 en heb je een rijbewijs, maar wil je nog geen auto kopen of wacht je op de levering van je nieuwe auto en heb je tijdelijk een andere auto nodig? Dan ben je helemaal Drivenjoy. Kies uit één van onze populaire DS's. Voor een vast bedrag per maand stap je in en rijd je weg. Je kan het gewoon online regelen.

De voordelen van Drivenjoy:

 • Snel rijden
 • Na drie maanden opzegbaar
 • All-in maandbedrag
 • 2.000 vrije kilometers per maand
 • Geen BKR-registratie
 • Gemakkelijk alles online regelen
Gewoon lekker autorijden, dat is waar Drivenjoy voor staat!

Maak ook kennis met al onze andere DS modellen en ontdek welke het beste bij u past.

Bekijk alle modellen

Private Lease

Wat is Private Lease?

Lees alles over DS Private Lease en weet direct waar u aan toe bent.

✓ Vast bedrag per maand
✓ Geen onverwachte kosten
✓ Gratis thuisbezorgd
✓ Flex Lease

DS Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. In het maandelijkse leasebedrag zijn de volgende zaken verwerkt: afschrijving, rente, afleveringskosten, allrisk verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer en BTW.

Eigenlijk kunnen we beter uitleggen wat er niet onder valt. En dat zijn logische zaken: brandstof, boetes en bijvoorbeeld het wassen van de auto. De rest zit allemaal in het maandelijkse leasebedrag. Geen onverwachte autokosten dus.

Private Lease van DS wordt aangeboden door DS Private Lease, de lease- en financieringsmaatschappij van DS. Wij kennen uw auto als geen ander, zo komen wij tot onze scherpe tarieven.

Alles online regelen

Stel uw eigen DS samen zoals u het wilt

Onderteken uw contract digitaal

Uw DS gratis thuis afgeleverd

Hoe interessant is Private Lease voor mij?

Maak gebruik van onze handige berekening tools, en kom er achter of Private Lease ook iets voor u is.